marți, 15 februarie 2011

casuta din copac


in casuta asta ma ascund eu cand vreau sa fiu singura,am desenat-o pe cand eram mica, mereu mi-am dorit o casuta in copac, numai a mea, in care sa ma cocot seara sa ma uit la stele si sa te astept sa vii cu boni-bon si sa-mi dai mie tot tubul, sa-mi zici ca tu te-ai saturat.
dar inca n-ai ajuns pana acum, doar intr-un vis cand eu stateam goala pe ramura copacului si tu ai venit sa ma acoperi cu petale de fori, sau poate de tine,
ti-am sarutat calcaiul si m-ai imbratisat ca si cum ar fi fost ultima oara, dar n-ai plecat si ai ramas sa ne uitam la stele.
era prima oara cand m-ai sarutat tu, si o lacrima mi-a cazut pe san, mi-ai sarutat sanul si mi-ai zis ca e dulce, eu am zambit pentru ca stiam ca e sarata, dar te-am crezut si am inceput sa-ti dansez goala, in ploaie, pentru ca mereu cand dansez eu ploua, si ma priveai ca si cum as fi fost toata numai a ta. eram uda, uda de tine si de sentimente, te-ai dezbracat si tu, de haine, apoi de tot..si dansai cu mine, te simteam celula cu celula, zambeai, tot universul meu se invartea in jurul tau, eram plina de tine.
inima mea, cu coltul tocit incepuse sa simta, pentru ca uneori si pietrele simt.


apoi m-am trezit si nici macar nu era vara.









17 comentarii:

  1. Ce frumos e blogul acum. Chiar asa, ca o casuta intr-un copac. Te-astept si eu sa vii la casuta mea din copac. E marea, departe, in Vama Veche.

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa vin cu cel mai mare drag Anna>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. mi am adus aminte ca am facut o casuta intru'un capac cand eram mica..a fost asa frumos..dar asta nu are legatuta cu casuta ta plina de iubire. ft frumos:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Very nice! Congratz! :)
    Sa ne citim cu bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce infantil începe, ah! hihi! Mi-a plăcut:D
    apoi îmi amintește de nini: „spune-mi,dacă te-aș prinde-ntr-o zi/și ți-aș săruta talpa piciorului,/nu-i așa că ai șchiopăta puțin,după aceea,/de teamă să nu-mi strivești sărutul?”.

    RăspundețiȘtergere
  8. draguta comparatie,nu m-am gandit
    infantil pentru ca toti pastram undeva in noi un copil,eu il las sa iasa mai mereu:)

    RăspundețiȘtergere